miercuri, 30 decembrie 2009

Siteuri cu masini second hand din Germania



Mai jos vă mai propun o listă cu site-uri de pe care puteţi să vă alegeţi maşina dorită. Sincer să fiu nici eu încă nu am reuşit să mă bag pe toate.
În ultimile două luni am procurat maşinile care mi-au fost comandate de clienţi de pe portalul http://www.autoscout24.de/ ; nu zic că nu intr pe mobile.de dar dacă şi caut ceva, încep să caut de la a doua pagină de cautări lăsând la o parte toate ţepele şi vechiturile. Vorba bătrânilor nu e bine să ţii toate ouăle într-un singur coş! De ceva vreme am descoperit şi alte pagini de pe care intenţionez chiar după anul nou să cumpăr "carul" dorit. Paginile despre care vorbesc se află chiar în lista de mai jos. Aşa că spor la cautat chilipiruri în valurile fără de margini ale internetului!:)


Cel mai bun site cu Masini second Hand din Germania .

5 comentarii:

Unknown spunea...

imi puteti lasa va rog un email pentru a va putea contacta ? andrux_u@yahoo.com

rentacarotopeni85 spunea...

O masina din Germania este mai buna decat una achizitionata de aici.









Inchirieri auto Bucuresti - oferim servicii complete in capitala si aeroport Henri Coanda.

Airport spunea...

Închirieri auto ieftine Bucuresti Aeroport
Termeni si conditii
Rentalcargroup.com lucrează cu multe agenții de închirieri auto mari și mici, fiecare companie de închirieri auto având propriile termeni și condiții. Vă recomandăm să citiți întotdeauna și să verificați cu atenție termenii detaliați înainte de a vă rezerva o mașină. Centrul nostru de apeluri este disponibil 7 zile din 7, prin telefon sau prin chat, iar în cazul în care aveți nelămuriri cu privire la termeni, suntem bucuroși să vă ajutăm.
Taxe de drum în Bucuresti Aeroport
În multe orașe și țări aveți drumuri cu taxă, cele mai multe drumuri cu taxă puteți plăti cu numerar sau cu cardul dvs. de credit, totuși unele companii de închiriere de mașini oferă dispozitive electronice de taxare, în funcție de agentul de închiriere auto, prețul acestui dispozitiv de taxare este inclus în leasing Prețul sau nu, în termenii detaliți ai fiecărui agent de închirieri auto puteți găsi aceste informații. Dispozitivul electronic de taxare permite plata automată a tuturor taxelor datorate pentru trecerea prin orice barieră electronică de taxare, când ajungeți la biroul de închirieri auto puteți activa acest dispozitiv de taxare și cheltuielile cu taxele vor fi plătite automat în cartea dvs. de credit.
Libertatea de a vă deplasa unde doriți cu o mașină de închiriat
O mașină de închiriat vă oferă libertatea de a vă deplasa oriunde doriți sau de a vă opri pentru vizitarea obiectivelor turistice atunci când doriți. Totul este mai comod și puteți conduce ori de câte ori doriți, fără a fi nevoie de autobuze sau trenuri. Rețineți că regulile de trafic trebuie respectate în orice moment.
O mașină de închiriat pentru fiecare ocazie
Doar pentru o vizită sau pentru ședință cu colegii; Există mai multe tipuri de mașini de închiriat disponibile pentru dvs. Putem furniza o mașină de închiriat pentru o persoană sau chiar pentru 9 persoane. Mașini economice ieftine sau mai multe mașini exclusiviste; Va exista întotdeauna mașina potrivită pe care să o alegeți.
Cerințele de vârstă pentru a închiria o mașină în Bucuresti Aeroport
Majoritatea agenților de închirieri auto vă permit să închiriați o mașină când aveți 21 de ani, totuși o taxă pentru șoferii tineri va fi aplicabilă până la 24 de ani și, în mod normal, cu 21 de ani, puteți închiria doar mini în categorii compacte. Vârsta maximă pentru închirierea unei mașini este de 75 de ani, însă depinde de agentul de închiriere auto. Vă sfătuim să verificați termenii și condițiile detaliate pentru fiecare agent de închiriere auto

Ne bucurăm că aţi ales Bucureşti, capitala României, drept destinaţia călătoriei dumneavoastră. Biroul Sixt Rent a Car, situat în incinta Aeroportului Henri Coandă Otopeni, coordonat de către Branch Manager Alexandra Sârbu, vă stă la dispoziţie 24/7 pentru alegerea automobilului de care aveţi nevoie pentru deplasare, pe toată durata sejurului.

Alege cu ajutorul Sixt Rent a Car, autoturismul potrivit pentru transferul spre oraş, pentru a explora străzile bucureştene şi vizitarea obiectivelor turistice precum Centrul Istoric, Arcul de Triumf, dar şi pentru a face o escapadă la poalele Munţilor Carpaţi.

Închiriază o maşină de la Sixt Rent a Car şi bucură-te de o mini-vacanţă la deschiderea sezonului estival în partea de nord a staţiunii Mamaia, într-un mod accesibil şi comfortabil, doar cu ajutorul Sixt.

Inchirieri auto Otopeni

Colaboram cu majoritatea companiilor de închirieri in Bucuresti Otopeni Aeroport (OTP), inclusiv Alamo, AutoBoca, Autonom, Avis, Budget, Direct Rent, Enterprise, Europcar, Firefly, Global Rent a Car, Hertz, InterRent, Klass Wagen, Premium Rent, Sixt, Thrifty. Indiferent de ce căutaţi, putem obţine la cel mai bun tarif.

Jannikdr spunea...

Also ich interessiere mich sehr für Autos, momentan ist Bmw meine Lieblingsmarke. Ich bin so gespannt auf mein neues Bmw Leasing! https://www.gute-rate.de/Fahrzeuge/Marken/BMW/

animixplay mod apk spunea...

Bei AutosmitHerz haben Sie die Möglichkeit, Ihr finanziertes auto verkaufen munchen zu verkaufen. Wir übernehmen dabei die Kosten der Kredit-Auslösung und erledigen alles weitere mit Ihrem Finanzierungs- oder Leasingpartner. Sie müssen sich um keine weiteren vertraglichen Dinge kümmern.