duminică, 26 februarie 2012

Maşini ruseşti care nu s-au produs niciodată

Site-ul English Russia, citat de rtv.net propune o colecţie de fotografii cu prototipuri de automobile din epoca sovietică. Automobile ce nu au intrat niciodată în producţia de serie. Iată câteva dintre ele:
VAZ 2107, un model experimental din 1986

marți, 21 februarie 2012

“Lear Corporation” va deschide în Moldova o nouă fabrică de accesorii auto


Compania americană „Lear Corporation” planifică să deschidă în Moldova cea de a doua fabrică de producţie a huselor auto, volumul investiţiilor va constitui 10 mil. dolari.

Condiţii de asigurare mai bune pentru şoferi


Condiţii de asigurare mai bune pentru şoferi. Parlamentul va examina un proiect de modificare a legislaţiei, care va obliga companiile de asigurări să plătească despăgubiri mai mari proprietarilor de autoturisme.

sâmbătă, 18 februarie 2012

Porsche se pregătește să lanseze un „tigru”


SUV-ul de la Porche, pe care toată lumea îl așteaptă după Cayenne, se lasă destul de mult așteptat, ceea ce a dat naștere la tot felul de spaculații. Porsche și presa l-au numit Cajun din momentul în care a fost anunțat.

Un suedez a supravieţuit două luni într-o maşină îngropată în zăpadă


Un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost găsit în viaţă, după ce a petrecut două luni într-o maşină îngropată în zăpadă, într-o pădure din nordul ţării. Bărbatul s-a încălzit cu un sac de dormit şi a mâncat în tot acest timp doar zăpadă.

miercuri, 8 februarie 2012

Avertizare! Ministerul Transporturilor cere șoferilor să se abțină de la cursele spre România


Toți agenții transportatori care operează curse spre statul român urmează să își întrerupă temporar activitatea în legătură cu situația meteorologică nefavorabilă din România.

sâmbătă, 4 februarie 2012

Cum să conduci pe timp de iarnă ca să-ţi fereşti maşina de accident


Iarna si-a intrat oficial in drepturi, iar in unele zone din tara deja a nins abundent, facand condusul o povara. Anvelopele de iarna, frana de motor si atentia sporita sunt doar cateva elemente indispensabile iarna, dar nu sunt suficiente. Mai jos poti citi cateva sfaturi in legatura cu sofatul pe timp de iarna, care te-ar putea salva de la o tamponare si de la a pierde timp si bani prin service-uri.