marți, 29 mai 2012

Euro 2012 - Program şi rezultate


Pentru mai multe detalii accesaţi
Programul meciurilor la Euro 2012

Germania refuză implementarea vignetei pe şosele: "Şoferii nu sunt vaca de muls a naţiunii"


Autorităţile germane refuză ideea de a instala o taxă de drum pe şosele şi autostrăzi. "Preţul mare al benzinei e o taxă deja destul de mare pentru şoferi", spun reprezentanţii partidului de guvernământ, scrie automarket.ro.

luni, 28 mai 2012

Skoda Yeti - În aşteptarea neaşteptatului


Skoda Yeti combină un design unic, siguranţă, funcţionalitate şi confort. Acest model este echipat cu motoare noi şi soluţiile tehnice noi sunt dezvoltate, aşa ca modul de off-road, setări pentru adaptarea sistemelor electronice pe drumurile de la ţară, acoperiş panoramic, care este compus din două părţi, trapa electrică şi sistemul de fixare a bagajului cu bare orizontale şi cârlige mobile în compartimentul de bagaje.

Eu la volan nu beu niciodata! (video)

Raliu automobilistic între 2 oceane împotriva avortului


Un nou raliu de automobile va fi organizat pe 2 continente, Asia şi Europa şi va pleca de la Vladivostock la Madrid, de la Oceanul Pacific la Oceanul Atlantic, din iulie până în octombrie anul curent. Raliul va traversa 20 de state europene.

Noul BMW Seria 7 facelift debutează în vară



Noul BMW Seria 7 facelift se pregateste de lansare. Programat sa debuteze in luna iulie a acestui an, modelul bavarezilor vine cu mai multe noutati de ordin estetic si mecanic.

joi, 17 mai 2012

Masinile mai vechi de sapte ani vor putea fi inmatriculate in Republica Moldova


Nu ajung bani la buget, asa ca facem rost de ei! Masinile mai vechi de sapte ani vor putea fi inmatriculate in Republica Moldova. Despre asta a anuntat astazi premierul Vlad Filat, impreuna cu seful misiunii FMI la Chisinau. 

marți, 15 mai 2012

Importurile de autoturisme de către persoane fizice au crescut cu 27%



În perioada ianuarie-martie 2012, persoanele fizice au importat în Moldova mărfuri și produse în valoare de circa 31 mln dolari SUA. Mai mult de jumătate din importuri au constituit livrări de mașini.

sâmbătă, 12 mai 2012

Este mai periculos să mânânci la volan decât să scrii SMS-uri



Cercetătorii americani ne avertizau că şoferii obezi sunt mai predispuşi la deces în urma unui accident grav, astăzi, cercetătorii englezi vin cu noi statistici îngrijorătoare pentru şoferi.

Mercedes Antos - cel mai nou camion al germanilor



Pe lângă familia de modele premium, cu care încearcă să revină în topul constructorilor de profil, Mercedes oferă publicului şi o listă bogată de vehicule comerciale. Până aici nimic necunoscut pentru fanii brandului. Ceea ce nu ştiţi însă ar putea fi faptul că germanii plănuiesc să lanseze un nou camion, botezat Antos.

vineri, 4 mai 2012

Cat puteti bea inainte de a urca la volan?


Cat puteti bea inainte de a urca la volan?
Pasiunea pentru condus ii obliga, cel mai adesea, pe conducatorii auto sa fie doar simpli spectatori la o petrecere, petrecindu-si timpul cu apa minerala sau sucuri.

Adio Lada Clasic! Rusia îşi ia rămas bun de la mult-iubita Jiguli



Rusia pune capăt poveştii de iubire cu automobilul Lada Clasic, o maşină ce odinioară reprezenta un statut privilegiat, dar care, în ultimii ani a ajuns să simbolizeze declinul industriei auto ruseşti.

joi, 3 mai 2012

Moldovenii încalcă cel mai des regulile circulaţiei rutiere


Cea mai mare pondere a încălcărilor le revin celor din domeniul circulaţiei rutiere, 56,4%. Arată datele pentru 2011, publicate de Biroului Naţional de Statistică (BNS). 

marți, 1 mai 2012

Opel Ampera - mașina anului 2012



Mașina anului 2012 a fost desemnată Opel Ampera. Asul din mânecă pentru care a fost numită mașina anului este sistemul motor electric + sistem range-extended, care crește autonomia de deplasare a acestui model electric.