duminică, 16 februarie 2014

Numărul maşinilor la mâna a doua, aduse de moldoveni din străinătate, este în creştere


În prima lună a anului, au fost importate aproape două mii de automobile vechi, cu peste 320 mai multe faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

sâmbătă, 15 februarie 2014

Nissan Leaf, cel mai popular automobil electric din Europa


Nissan Leaf a înregistrat vânzări record, în Europa, anul trecut, în comparaţie cu 2012, automobilul electric fiind liderul pieţei, scrie capital.ro.

vineri, 14 februarie 2014

Cabral şi Andreea de Valentine’s Day: Ea – cu mopul, el – cu maşina


Cine ar fi crezut că Andreea şi Cabral sunt un cuplu conservator? Ei bine, cei doi îndrăgostiţi merg pe varianta românească a sărbătorii dragostei, preferând Dragobetele zilei de Valentine’s Day.

Cele mai mari pieţe auto de pe Glob în 2013


S-ar putea ca pe mulţi să nu-i intereseze unde se vând cele mai multe maşini noi din lume. Dar poate că îşi vor schimba părerea, pentru că marile pieţe auto sunt cele care influenţează modul în care arată şi sunt construite maşinile şi pentru celelalte pieţe. Din cauza globalizării.

joi, 13 februarie 2014

Modelele Duster, Logan și Sandero, în topul celor mai bine vândute automobile în Rusia în luna ianuarie


Modelele mărcii Dacia Duster, Logan și Sandero au prins la publicul rus, clasându-se în topul celor mai bine vândute mașini în Rusia în luna ianuarie. 

miercuri, 12 februarie 2014

Topul automobilelor noi procurate de moldoveni în prima lună a anului


2014 a început bine pentru o parte dintre importatorii auto din Moldova. În prima lună a anului, moldovenii au cumpărat aproape 330 de automobile noi sau cu 35 la sută mai mult decât în ianuarie 2013.

marți, 11 februarie 2014

Vânzările crescute ale modelelor low-cost Dacia au crescut profitul Renault pe 2013 cu 58%


Profitul operațional aș Renault, al treilea cel mai mare producător auto european, a crescut în 2013 cu 59%, grație creșterii vânzărilor la modelul low-cost Dacia și a măsurilor de reducere a costurilor. 

marți, 4 februarie 2014

Ce s-ar întâmpla dacă piaţa auto din România s-ar uni cu cea din Republica Moldova

În mai puţin de două luni Rolls Royce a anunţat livrarea unui model de 250.000 de euro pe piaţa din Republica Moldova, iar Ferrari, prin importatorul din România şi un partener local, a anunţat deschiderea la Chişinău a unui showroom.

duminică, 2 februarie 2014

Republica Moldova, ținta mai multor companii internaționale din domeniul auto

După ce zilele trecute presa a scris că renumita companie italiană Ferrari se va lansa și în Republica Moldova, ministrul Economiei, Valeriu Lazăr, spune că va putea oferi mai multe detalii la acest subiect atunci când va avea o finalitate a discuțiilor.