luni, 2 martie 2015

Tim Cook: Apple Watch va inlocui cheile automobilului


Noul dispozitiv Apple Watch, un ceas inteligent, ce urmeaza sa fie prezentat de Apple pe 9 martie, va inlocui cheile de la automobil, a declarat Tim Cook, intr-un interviu acordat The Telegraph, citat de huffingtonpost.com. 


Ceasul Apple este conceput sa inlocuiasca cheile de la masina si cardurile care sunt folosite in prezent in multe vehicule, a declarat Tim Cook. El a precizat ca bateria aparatului va avea destula energie pentru utilizarea sa pe parcursul unei zile intregi si se va incarca mai rapid decat un iPhone. 

De asemenea, noul dispozitiv va functiona ca un card de credit prin intermediul serviciului Apple Pay, dar Tim Cook nu a dat detalii despre cum se va face verificarea identitatii si autorizarea platilor. Lansarea noului aparat ar putea fi o provocare pentru Apple, care ar putea presupune "adaptarea experientei clientilor in magazinele companiei", potrivit conversatiei dintre Tim Cook si angajatii de la magazinul din Covent Garden din Londra, relateaza ziarul britanic. 

Gigantul american cu sediul in Cupertino, California, a programat un eveniment pe 9 martie, unde este asteptata prezentarea Apple Watch, care va fi lansat comercial in aprilie, potrivit Reuters, citata de huffingtonpost.com.

Sursa: http://www.incont.ro/

Niciun comentariu: